''MATEMATİKLE DÖNÜŞÜM

''MATEMATİKLE DÖNÜŞÜM" OKUL ÖNCESİ ETWİNNİNG PROJESİNDE SONA GELİNDİ

Okul öncesi öğretmenimiz E Şubesi Öğretmeni Merve Gürleyen'in öğrencileriyle birlikte yürüttüğü "Matematikle Dönüşüm" isimli  eTwinning projesi sona ermiştir. Proje Gaziantep ilinden 7 okul öncesi öğretmeni ortaklığıyla uygulandı. Bu proje ile geri dönüşüme ve sıfır atık yaklaşımına katkı sağlandı. Artık materyaller kullanarak çeşitli matematik etkinlikleri uygulandı. Matematik etkinlikleri çocuğun, mantık yürüterek çevresini anlamlandırmasını, problem çözme becerilerini, yaratıcı düşünmesini, sayma, gözlem yapma, ölçme, basit grafik okuma ve benzeri becerilerin geliştirdi. Çocukların sorgulama, keşfetme ve araştırmaya ilgisi arttı. Projede yapılan etkinlikler çocukların gelişimlerini destekledi aynı zamanda yalnızca tüketen değil dönüştüren, çevreye duyarlı bireyler olmalarına katkı sağladı.

26.04.2022 861

26-04-2022